luni, 19 iunie 2017

Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" - cea mai buna oferta financiara pentru cetatenii din zonele rurale ale Romaniei

 Stimati cetateni ai comunei Măldăeni,
Va invit sa accesati serviciile noastre financiare, acestea fiind astazi, si ne dorim ca si pe viitor, cele mai convenabile si cele mai ieftine de pe piata financiara din tara noastra.
Se pot inscrie in CAR "Coeziunea Sociala" pensionari si salariati din toate localitatile tarii, precum si membrii lor de familie.
CAR „Coeziunea Sociala” acorda împrumuturi in cuantum de 3 ori cotizatia depusă, fără a depăși suma de 25.000 lei (pe masura dezvoltarii CAR, aceasta suma va creste). Rata dobanzii la imprumuturi este  de  8,5% pe an (0,708% pe luna) si se calculeaza lunar la suma ramasa de restituit (soldul imprumutului), astfel incat dobanda efectiva ajunge intre 2  - 4.66% pe an din suma imprumutata. Inainte de a contracta un imprumut va sfatuim sa accesati site-ul nostru de Internet si sa vedeti sectiunea "Rambursare rate". Sunt necesari 2-3 giranti, in functie de bonitatea solicitantului de imprumut. Girantii pot fi salariati sau pensionari cu venituri nete apropiate ca marime venitului solicitantului de imprumut, membri sau nu de familie. Membrii CAR care solicita imprumuturi egale sau mai mici decat fondul total cotizat, nu au nevoie de giranti. 
Pentru economisirea timpului membrilor CAR am stabilit si o procedura de inscriere, de cotizare si de imprumut de la distanta . De asemenea, in localitatile, institutiile sau societatile comerciale, unde exista minim 20 de membri ai CAR, putem desemna un reprezentant local al CAR (vedeti aici atributiile acestuia).
Important de retinut ca pentru sumele depuse (cotizate) CAR va ofera o dobanda (beneficiu) intre 3-3,5% pe an. Acest beneficiu, conform legii,  nu constituie venit impozabil, deci nu se impoziteaza cu 16% , ca in cazul dobanzilor bancare.
Ce trebuie sa faceti, daca decideti sa va inscrieti:
Persoana interesata sa devina membru al CAR plateste in contul colector al CAR, deschis la BRD-Agentia Carol, RO36BRDE441SV84947644410 o suma rezultata din adunarea:
  • Taxei de inscriere in CAR, in cuantum de 5 lei/ 1000 lei venit net (pensie neta);
  • Cotizatiei lunare, in in cuantum de minim de 20 lei/luna;
  • Optional, contributia lunara la fondul pentru ajutor in caz de deces, in valoare de 5 lei/luna  (60 lei/an).
Se completeaza apoi cererea-tip de inscriere si se preda reprezentantului local sau se expediaza direct pe adresa punctului central de lucru al CAR din Bucuresti, prin fax, prin e-mail sau prin posta, insotita de urmatoarele documente, in copie:
  • Cartea/buletinul de identitate;
  • Ultimul talon de pensie/adeverinta de salariat/dovada de venit.
Pentru comuna Maldaeni, se afla in procedura de numire ca reprezentant local d-na Robu Georgeta, angajata a Primariei Maldaeni.
In acest moment, CAR COEZIUNEA SOCIALA are un numar de peste 700 de membri din Bucuresti si din tara si dispune de un fond de imprumut de peste 1.200.000 de lei. Credem ca, in viitor, fiecare roman ar trebui sa beneficieze, pe langa serviciile unei banci preferate, si de serviciile unei case de ajutor reciproc preferate. Pentru gestionarea veniturilor dvs. banesti, CAR "Coeziunea Sociala", organizatie membra a Consiliului National al Societatii Civile (http://cnsc-forta3.blogspot.ro ), va invita sa accesati cele mai bune oferte de economisire si de imprumut de pe piata financiara din Romania: http://car-coeziuneasociala.blogspot.ro. Transmiteti mai departe acest mesaj vecinilor, rudelor, colegilor, prietenilor - din tara si din strainatate. Nu uitati ca "UNIREA FACE PUTEREA", inclusiv pe piata serviciilor financiare!
 
Va asteptam cu mult drag in asociatia noastra!
VICEPRESEDINTE CAR,
Dumitru Rinciog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu